Categorii

  Acțiuni

  Alege moneda

Suport dedicat FacturarePRO & GestiunePRO

În vederea îmbunătățirii serviciului de suport, începând din 01.04.2014, FacturarePRO & GestiunePRO pune la dispoziția clienților posibilitatea abonării la un serviciu tehnic dedicat prin care se încearcă rezolvarea rapidă a oricăror probleme apărute în exploatarea programului dar și preîntîmpinarea lor fără a mai fi nevoie de nici o cunoștință tehnică, nici măcar elementară. Totul se desfășoară în condiții de maximă siguranță prin acces la distanță (remote desktop).

Astfel, FacturarePRO & GestiunePRO nu mai beneficiază de nici un fel de suport gratuit în timp real (chat, acces la distanță, email, telefon, etc). Toate soluțiile oferite vor fi asistate automat doar de către serverul FacturarePRO & GestiunePRO care va încerca să răspundă întrebărilor dvs. prin ajutor video și o lista cu întrebări frecvente care vor fi în permanență actualizate.

Tipuri de abonamente disponibile (plata anuală):


Suport dedicat FacturarePRO/GestiunePRO T120
60,00 EUR Anual
  • 120 minute Timp maxim de rezolvare a solicitării
  • 4 / luna Număr maxim de intervenții
  • DA Instalare actualizări gratuite
Suport dedicat FacturarePRO/GestiunePRO T60
110,00 EUR Anual
  • 60 minute Timp maxim de rezolvare a solicitării
  • 10 / luna Număr maxim de intervenții
  • DA Instalare actualizări gratuite
Suport dedicat FacturarePRO/GestiunePRO T30
200,00 EUR Anual
  • 30 minute Timp maxim de rezolvare a solicitării
  • 15 / luna Număr maxim de intervenții
  • DA Instalare actualizări gratuite

  Categorii

  Acțiuni

  Alege moneda

Suport dedicat T120: suportul se va desfășura prin deschiderea unui tichet din zona destinata clientilor, iar termenul de rezolvare a problemei este de maxim 120 de minute având disponibile maxim 4 intervenții / luna neraportabile. (Timp mediu de repornire a aplicației este de 60 de minute)

Suport dedicat T60: suportul se va desfășura prin deschiderea unui tichet din zona destinata clientilor, iar termenul de rezolvare a problemei este de maxim 60 de minute având disponibile maxim 10 intervenții / luna neraportabile. (Timp mediu de repornire a aplicației este de 30 de minute)

Suport dedicat T30: suportul se va desfășura prin deschiderea unui tichet din zona destinata clientilor, iar termenul de rezolvare a problemei este de maxim 30 de minute având disponibile maxim 15 intervenții / luna neraportabile. (Timp mediu de repornire a aplicației este de 10 minute)

M-am abonat. Cum procedez dacă am o problemă?

Tot ce va trebui sa faceți este să descărcați gratuit programul de ajutor la distanta Team Viewer și să deschideți un tichet din zona destinata clienților. Un specialist IT de la FacturarePRO & GestiunePRO se va conecta pe calculatorul dvs. în cel mai scurt timp pentru a putea discuta.